Diskussion:Forsamlingsfrihed

Denne artikel handler reelt om foreningsfrihed (§78), og ikke om forsamlingsfriheden (§79). (Skrev 86.52.53.215 (diskussion) 19. nov 2012, 13:32‎. Husk at signére dine indlæg.)

Danske forhold

redigér

Omend noget af artiklens indhold, der omhandler danske forhold, er flyttet til sit eget afsnit, omhandler artiklen stadig kun danske forhold. Eksempel: »Forsamlingen kan, hvis den finder sted i det offentlige rum, forbydes, hvis den skønnes at forstyrre den offentlige ro og orden, ligesom der kan kræves en forudgående tilladelse, hvis man f.eks. bruger en central plads i byen«. Lovgivningen er ikke nødvendigvis sådan i andre lande end Danmark, og det ligger ikke i betegnelsen »forsamlingsfrihed«, at det skal være sådan. Det eneste af artiklen der ikke er specifikt til Danmark, er den første sætning, hvorfor jeg mener, at {{Danske forhold}} stadig er passende. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 19. nov 2012, 14:13 (CET)

Heldigvis er teksten ikke længere end at det burde være overkommeligt for dig at omskrive den. --Palnatoke (diskussion) 19. nov 2012, 14:20 (CET)
Tilbage til siden »Forsamlingsfrihed«.