Diskussion:Gøtugjógv

Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Bygden hedder Gøtugjógv - ikke Gøtugjøgv redigér

Denne bygd hedder Gøtugjógv og ikke Gøtugjøgv. Jeg vil foreslå, at siden flyttes til Gøtugjógv, men først efter at siden Gøtugjógv, som var en omdirigeringsside som viderestillede til denne side, er blevet slettet, så der bliver pladst til at flytte denne. Endelsen i ordet er det samme som i bygden "Gjógv", som betyder kløft (gorge på engelsk). Det udtales meget forskelligt på Færøerne, alt an på om hvor folk kommer fra, jeg kommer f.eks. fra Suðuroy og udtaler det "Gjogv", mens folk fra det nordlige Færøerne udtaler det Gjegv. (Gj udtales som ge i italiensk). Men uanset udtale, så mener jeg at bygden bare skal kaldes det som den hedder på Færøsk: Gjógv. Vh. EileenSanda (diskussion) 2. okt 2014, 17:31 (CEST)

Grunden til at du ikke selv kan flytte denne artikel til det ønskede navn er at du har rettet artiklen Gøtugjógv. Hvis den kun havde haft én redigering, nemlig oprettelsen af redirecten, ville dén bare blive slettet. --Palnatoke (diskussion) 2. okt 2014, 18:08 (CEST)
Nå, ok, det vidste jeg ikke, jeg turde ikke engang at forsøge at flytte den, har engang gjort det på den færøske, og det duede slet ikke, og det var ret svært at rette op på fejlen. Men ok, så ved jeg det, og tak for hurtig flytning :) EileenSanda (diskussion) 2. okt 2014, 19:09 (CEST)
Tilbage til siden »Gøtugjógv«.