Diskussion:Gavrilo Princip

1. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Mangler der ikke en bid til sidst eller skulle i'et have været et punktum? - Kåre Thor Olsen (Kaare)

Der skulle have været et punktum - jeg havde flyttet lidt rundt på teksten og ikke fået det sidste med. Tak for at du gjorde opmærksom på det. --Surelars 4. aug 2004 kl. 20:43 (CEST)


Vi har i forvejen en artikel om ham hvor han kaldes Gavrillo Princip. Salmonsen kalder ham Gavrido til fornavn. Hvad der er rigtigst/bedst ved jeg ikke, men vi bør i hvert ikke have dublerede artikler om ham. Byrial 4. aug 2004 kl. 01:00 (CEST)

ups - det havde jeg ikke set. Jeg så blot, at der var et rødt link på Wikipedia:Artikler vi bør have, og den fyldte jeg så ud. Jeg har kigget på "den anden" artikel og tilføjet en enkelt ting derfra i min. Da der er flere detaljer i min vil jeg stemme for at beholde den, alternativt at beholde en kort tekst om Princip og flytte detaljerne til en selvstændig "Mordet i Sarajevo" artikel.

Skal der laves redirects fra de alternative stavemåder? --Surelars 4. aug 2004 kl. 20:43 (CEST)

Ja, vi laver redirects fra alternative og/eller fejlstavede navne til det "rigtige" navn. (Dog kan man slette artikler med slåfejl som der er usandsynligt at nogle vil gentage). Byrial 4. aug 2004 kl. 21:03 (CEST)

Billedadvarsel redigér

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Image:Gavrilloprincip.jpg:

Rtc satte slettemarkør TfdTemplate:PD-GWPDA: {{tfd|Template:PD-GWPDA}}(diff); Images:

-- CommonsTicker 25. mar 2007 kl. 12:13 (CEST)

Billedadvarsel redigér

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Cecil slettede Image:Gavrilo_Princip_ved_anholdelsen.jpg: In category [[:category:Unknown as of 30 January 2008|Unknown as of 30 January 2008]]; no source;

-- CommonsTicker 8. feb 2008, 23:25 (CET)

Tilbage til siden »Gavrilo Princip«.