Diskussion:George Sand

Artiklen George Sand er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for George Sand: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Lovende artikel redigér

Jeg har valgt at afvise kandidaturet til lovende artikel, fordi jeg ikke mener, at indholdet er fyldestgørende nok endnu. Desuden er der ikke nok kildehenvisninger. Ellers er det en fin start på artiklen, men ikke nok. --Morten1997 (diskussion) 24. feb 2014, 17:48 (CET)

Tilbage til siden »George Sand«.