Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Glorup Slot synes at være den gængse betegnelse (Google!). (Artiklen taler endda selv om et slot.) -- Sebastjan 26. jan. 2006 kl. 15:20 (CET)

Ja, det kan du have ret i. Jeg oprettet artiklen pga. Glorup herregård/slots medtagelse i kulturkanonen, og her omtales bygningen som Glorup Herregård.--B.A.C. 26. jan 2006 kl. 15:30 (CET)
Som en lille sidekommentar, vil jeg lige opfordre folk til at skrive artikler, om de emner i kulturkanonen, vi mangler. Vind information her http://kum.dk/sw33509.asp --B.A.C. 26. jan 2006 kl. 15:41 (CET)

Haveanlæget redigér

Var det ikke haveanlæget, samspillet imellem haveanlæg og bygning som er kulturkanon?Haabet 20. feb 2006 kl. 12:13 (CET) Et slot er i kongelig eje. Det har Glorup ikke været. På egnen bruges slot heller ikke. Ret fejlen. CS

Tilbage til siden »Glorup«.