Diskussion:Hellenæs

Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lolland-Falster Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lolland-Falster, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Lolland-Falsterrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg tror vi skal bruge det nu brugte navn Hellenæs til artiklen, så vi slipper for sammenblanding (også i [IW-sammenhæng) med Helgenæs på sydspidsen af Mols (Se Helgenæs Sogn, og en:Helgenæs). Har faktisk ikke fundet brugen af Helgenæs på Lolland andre steder end i Trap Danmark - prøv f.eks. at sammenligne på Google; der lades man ikke i tvivl om at Helgenæs er på Mols og Hellenæs på Lolland. -- Nico 17. feb 2007 kl. 16:57 (CET)

Tilbage til siden »Hellenæs«.