Diskussion:Henrik Dahl (tv-vært)

Seneste indlæg: for 5 måneder siden af Sarrus i emnet Påstand med kilde fjernet
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Påstand med kilde fjernet redigér

Kan man egentlig selv have indflydelse på om en korrekt påstand med kilde ikke skal fremgå af ens artikel? Jeg tænker på denne redigering. Ping @SimmeD: som fjernede oplysningen helt tilbage i 2013. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 4. nov. 2023, 16:52 (CET)Svar

Som udgangspunkt bør man ikke kunne. Men det må dels komme an på, hvilken kilde, der er brugt. Hvis der er tale om, at en pålidelig kilde har bragt oplysningen, må Wikipedia også kunne bringe den. Dels må man i hver enkelt sag vurdere, om den pågældende oplysning er relevant at have med i artiklen. Er det derimod ren sladder, er det en anden sag. Her ser det dog ud til, at han selv har udtalt sig, men tilsyneladende til Her og Nu, og så begynder det vel at lugte af sladder.
- Sarrus (db) d. 4. nov. 2023, 17:30 (CET)Svar
Tilbage til siden »Henrik Dahl (tv-vært)«.