Diskussion:Hou (Vendsyssel)

(Omdirigeret fra Diskussion:Hou)

Hej, jeg bor i byen Hou, og sidder lige nu og skriver omkring byen, og er i den forbindelse interesseret i hvor objektivt og dokumenteret informationer skal være.

Det er logisk at der på ingen måde kan være tale om et reklame-agtigt stykke. Men da jeg er Houbo, vil jeg naturligvis have et personligt forhold til emnet. Men på den anden side, hvis ikke en person med et personligt forhold til en by skulle skrive om den, blev der jo aldrig skrevet noget om den pågældende by.

Handler det blot om at være så objektiv og beskrivende som muligt?

MVH Rasmus Brask

Sådan set ja. Naturligvis kan ingen skrive 100 % objektivt, men kan prøve at gøre det så godt som muligt. --|EPO| 10. jul 2006 kl. 15:54 (CEST)
ja, netop, det gør det. Kig på andre by-artikler og bliv inspireret til hvad der ellers kunne være af indhold i Hou. Det kunne f.eks være et billede af en seværdighed fra Hou. --pmh 10. jul 2006 kl. 15:58 (CEST)
Hej Rasmus. Du er mere end velkommen til at skrive om din by. Det er en artikel der skal skrives, så hvorfor ikke af en der kender til emnet. Så længe alle oplysninger er korrekte og meget subjektive vurderinger er udeladt (som fx "Hou er et fantastisk sted"), så skulle der ikke være nogen problemer. Læs evt. lidt i Wikipedia:Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt. God skrivelyst. Mvh/--Anjoe (Anders) 10. jul 2006 kl. 16:03 (CEST)

En helt anden ting: Signér dine indlæg således - og fortsat god fornøjelse. --|EPO| 10. jul 2006 kl. 16:05 (CEST)

Når Hou benævnes Hou ved Hals er det nok nærmere for at adskille den fra Hov/Hou ved Odder.--Thomas Thorsen 29. jan 2007 kl. 23:36 (CET)

Tilbage til siden »Hou (Vendsyssel)«.