Diskussion:Hypermobilitet

Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Afsnittet "Hypermobilitet og andre forhold" rummer en række påstande om sammenhæng mellem denne bindevævssygdom og visse, alvorlige psykiske og sociale handicaps. Jeg har fundet oplysninger om en sammenhæng mellem ordblindhed og hypermobilitet, men ingen om de øvrige tilstande. De må betragtes som påstande, indtil nogen kan dokumentere dem med henvisning til kilder.--Sten Porse 15. aug 2007, 11:12 (CEST)

Værre er at der ikke blot påpeges en sammenhæng imellem hypermobilitet og andre forhold, men der påstås ( Så vidt jeg kan se ) at hypermobilitet er årsagen ( Forudsætningen ) til disse andre forhold KG 2 September 2007 15:04 ( CEST )

Jeg har nu indsat Skabelon:Kilder øverst i afsnittet, som jeg vil betegne som særdeles tvivlsomt i lighed med samme påstande fremsat i andre artikler, som f.eks. Hermanns syndrom. --Sir48 (Thyge) 4. sep 2007, 14:30 (CEST)

Og jeg har pillet de tvivlsomme afsnit ud igen. 83.73.236.153 13. sep 2007, 09:08 (CEST)

Eksternt link til Netdoktor.dk? redigér

Jeg foreslår hermed eksternt link til Netdoktor.dk's artikel om hypermobilitet:

http://www.netdoktor.dk/hypermobilitet.htm

Tilbage til siden »Hypermobilitet«.