Diskussion:It Service Management Forum Danmark

Seneste indlæg: for 16 år siden af Itsmf

Denne side er markeret som foreslået til sletning med baggrund i, at den pågældende mener, at artiklen tangerer reklame samt at forfatteren - undertegnede - beskriver sig selv/er for tæt på emnet.

Jeg vil foreslå, at siden ikke slettes.

For det første har den beskrevne forening ikke et kommercielt sigte, og beskrivelsen er bevidst lavet, så den ikke agiterer for medlemsskab/indmeldelse, ligesom der ikke er anført kontaktinformation, medlemsskabspriser o.lign.

For det andet - det er korrekt, at jeg er relateret til foreningen (som ulønnet bestyrelsesmedlem), men jeg mener ikke, at jeg er for tæt på til at kunne beskrive foreningen og dens virke neutralt. Foreningen er en væsentlig, ikke-kommerciel aktør i udviklingen og udbredelsen af de standarder, der anvendes indenfor IT i både den private og den offentlige sektor og bør have en artikel på Wikipedia. Foreningens internationale chapter, itSMF International, har også sin egen artikel på den engelske Wikipedia.

Endelig er det vel - som jeg forstår det - i Wikipedias ånd, at bidragydere tilsammen skaber det fulde billede af et givent emne, og jeg har så startet emnet, hvorefter alle er velkomne til at uddybe, præcisere, korrigere osv.

Jeg håber, at disse forhold tages i betragtning, når det vurderes om slette-markeringen skal efterleves.

Vh --Itsmf 21. maj 2008, 13:45 (CEST)Svar

Det fremgår tydeligt af artiklens sprog, at den er skrevet af en person tæt knyttet til emnet. Desuden kan en person tæt på emnet have svært ved at vurdere, hvad der er relevant information og ikke mindst, hvad ikke er. Dette fremgår også af artiklens indhold.
Organisationen er muligvis relevant, men det er i princippet sagen underordnet, da det ikke dette, der er sat spørgsmålstegn ved. --|EPO| 1. jun 2008, 19:50 (CEST)
Tilbage til siden »It Service Management Forum Danmark«.