Diskussion:Københavns Toldbod

Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklen om Toldboden foreslås flyttet til Københavns Toldbod. Der findes eller har fandtes toldboder i stort set alle danske havneboder, ligesom tilsvarende bygninger erkendt fra udlandet. Den bestemte form er derfor uegnet til at refere til en bestemt toldbod og uden at have researchet på det er jeg da også ganske sikker på at det ikke har været det officielle navn. Et leksikon bør ikke anvende lokal slang men officielle og utvetydige navne.Ramblersen 12. dec 2011, 07:11 (CET)

Artiklen er nu flyttet. Bemærk, at Den Store Danske blot kalder stedet "Toldboden", så navnet er ikke nødvendigvis uleksikalsk. --KLN 12. dec 2011, 08:37 (CET)
Ideen om ikke at anvende "lokal slang" er ikke i overensstemmelse med WP:N - hvis den lokale slang er "det som de fleste dansktalende vil finde naturligt", er det som udgangspunkt den, vi skal bruge. Der er masser af officielle og utvetydige navne, som ejerne bare ikke har gjort reklame nok til at navnet er slået igennem. --Palnatoke 12. dec 2011, 09:54 (CET)
Tilbage til siden »Københavns Toldbod«.