Diskussion:Kongeriget Jugoslavien

Artiklen Kongeriget Jugoslavien er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Kongeriget Jugoslavien: rediger · historik · overvåg · opdater
  • For at artiklen kan vedtages som lovende, bør den have specifikke henvisninger til de centrale påstande. Pt. har den en lang række eksterne henvisninger til litterære værker, men disse henviser ikke til nogle af artiklens specifikke afsnit. --Morten Haagensen (diskussion) 13. okt 2013, 16:44 (CEST)
Denne artikel er en del af WikiProjekt Mellemkrigstiden, et forsøg på at forbedre artikler om Mellemkrigstiden på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Nomineret til Lovende artikel redigér

Der er tale om en flot artikel, der også er ret omfangsrig. Inden for en overskuelig fremtid bør den med lidt finpudsning kunne blive God artikel. Men for at artiklen kan vedtages som lovende, bør den have specifikke henvisninger til de centrale påstande. --Morten Haagensen (diskussion) 13. okt 2013, 16:39 (CEST)

Der siden artiklens nominering kommet nogle referencer til de specifikke afsnit, og den grund afslår jeg artiklens LA-nominering. Det er synd, for selve indholdet er fint. --Morten1997 (diskussion) 19. dec 2013, 21:45 (CET)
Tilbage til siden »Kongeriget Jugoslavien«.