Diskussion:Kronisk Obstruktiv Lungesygdom

Seneste indlæg: for 15 år siden af Medic
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Har lavet artiklen om til en redirect til bronkitis, da denne artikel ikke indeholdt information, der ikke kunne genfindes i den anden. --Lindblad 5. maj 2008, 10:53 (CEST)Svar

Det var en stor fejl der nu er rettet! --Rasmusbyg 10. feb 2010, 16:36 (CET)

Eksternt link til Netdoktor.dk? redigér

Jeg foreslår hermed eksternt link til Netdoktor.dk's artikel om Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL):

http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/rygelunger.htm (Skrev ND2010 (diskussion • bidrag) 26. nov 2010, 11:56. Husk at signere dine indlæg.)

Hermed indsat i artiklen. Finder du andre gode kilder, der mangler i artikler, er du mere end velkommen til at indsætte dem direkte; debat er sandsynligvis kun nødvendigt, hvis kilden er kontroversiel på en eller anden måde. For reference til hvordan det gøres, kan du jo se hvilke ændringer, jeg har foretaget i denne artikel. Mvh. --Medic (Lindblad) 26. nov 2010, 21:32 (CET)
Tilbage til siden »Kronisk Obstruktiv Lungesygdom«.