Diskussion:Lyng-familien

Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Mose-Post som repræsentant for familien - misvisende? redigér

Jeg synes der er en inkonsistens i artiklen i og med at Post-Slægten eksplicit nævnes som et tidligere medlem af familien samtidig med at der vises et billede af Mose-post som eksempel på familien? Jeg er ikke selv fagkyndig så jeg vil ikke kloge i at rette det op. Slaunger 27. jun 2007, 12:25 (CEST)

Nogle gange hjælper det på egen forståelse at stille sig selv et forundringsspørgsmål, og nu har jeg selv hittet ud af det. Jeg havde overset at Post-sektionen hører til Rhododendron-slægten, som jo også tilhører Lyng-familien, så artiklen er ikke inkonsistent angående billedeksemplet og slægtslisten. Slaunger 27. jun 2007, 13:00 (CEST)

Lyng-familien redigér

Jeg har gennemgået alle de indtil nu beskrevne slægter i denne familie, rettet det, der kan rettes, tilføjet adskilligt og også måttet oprette et par nye artikler. Det skulle glæde mig, hvis nogen ville gå tingene efter og rette i dem (man får jo sine fikse idéer, og de er måske ikke alle sammen lige geniale?).--Sten Porse 3. feb 2009, 16:46 (CET)

Tilbage til siden »Lyng-familien«.