Diskussion:Mia Lyhne

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der står:

Hun blev for alvor landskendt i TV2-programmet Vild med dans, hvor hun vandt finalen med sin partner den 4. juni 2005.

Hun blev altså kendt i går? Jeg ved godt det er en programserie, men jeg kan ikke lade være med at smile alligevel. Hvem ved, om hun om en måned er tilbage i de ukendtes rækker? Jeg synes nok, det er en for tidlig konklusion at komme med. --tsh 5. jun 2005 kl. 13:00 (CEST)

Studievært redigér

Ang. den nye kategori kunne jeg godt tænke mig at vide i hvilket program, hun har været studievært? --Peter Andersen 25. apr 2006 kl. 12:39 (CEST)

Hun var radio-studievært. Det var kategorinavnet, der snød mig, så jeg fjerner hende igen. Vi har dobbeltkategori for tv-studieværter, så jeg ved denne lejlighed, se Kategori Diskussion:Danske studieværter. --Brams 25. apr 2006 kl. 12:54 (CEST)
Tilbage til siden »Mia Lyhne«.