Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvorfor skal der stå "Mikoyan" eller "Mikoyan Gurevich" efter alle overskrifterne? Er der ikke en anden måde at forklare hvilket navn flyet blev lavet under? Jeg mener jeg har rettet det her en gang. Ellers er translitterationen i hvert fald blevet rettet til en dansk en i modsætning til den engelske. --Ysangkok 31. jan 2007 kl. 22:54 (CET)

Jeg bemærkede desuden at "Gurevitj" er blevet rettet tilbage til "Gurevich" i overskrifterne (diff). Er dette korrekt? (underligt, taget i betragtning at den første paragraf nævner det anderledes). --Ysangkok 7. maj 2007 kl. 20:48 (CEST)
Tilbage til siden »Mikojan«.