Diskussion:Misty May

Den første udgave af denne artikel er en kopi fra DR's OL-leksikon (http://www.dr.dk/olleksikon).

Artiklen er kopieret med tilladelse fra dr.dk chefredaktionen. Artiklen indgår hermed i Wikipedia på helt normale wiki-vilkår. --Ernst Poulsen 9. maj 2006 kl. 01:07 (CEST)

Artiklen er født forældet redigér

Da de andre favorithold hidtil har klaret sig dårligt, er Misty May og Kerri Walsh storfavoritter til at vinde beach volleyball turneringen i Athen.

Denne og andre lignende formuleringer gør det temmelig klart, at teksten her er et par år gammel. Jeg begyndte at rydde lidt op i formuleringerne, men da jeg indså, at det ikke bare var en enkelt smutter eller to, gjorde jeg det ikke færdigt. Hvis man indsætter tekster, der er så tidsbundne som denne, bør man bruge lidt tid på at omformulere og opdatere. --Heelgrasper 9. maj 2006 kl. 08:27 (CEST)

Vi bør vel anskaffe os en {{DR-OL}}-skabelon til disse artikler. --Palnatoke 9. maj 2006 kl. 08:46 (CEST)
Har nu haft tid til at lave en lettere omskrivning af teksten, så den er mere tidsneutral. Jeg mener generelt, at teksterne fra DR's OL-leksikon (og andre tekster) skal bearbejdes så de passer til et wiki-leksikon. Man kan godt lave en skabelon, men ... jeg tror det er begrænset hvor meget den kommer i brug. Vi bør hellere justere småtingene undervejs. --Ernst Poulsen 9. maj 2006 kl. 14:50 (CEST)
Tilbage til siden »Misty May«.