Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

NCIS's reference til Judge Advocat General serien ("JAG" eller "Interne Affærer" på dansk)

redigér

Det er værd at notere i artiklen, at NCIS ikke er *inspireret* af Interne Affærer/JAG, men rent faktisk startede i to afsnit af Interne Affærer; navnlig sæson 8 episode 20 og episode 21 - disse to afsnit er rent faktisk at betragte som pilotafsnit til NCIS serien. DKDexter999 25. apr 2010, 17:40 (CEST)

"Vær dristig – vær ikke bange for at redigere, eller lave fejl; alt kan rettes!" --Med venlig hilsen Necessary Evil 25. apr 2010, 18:41 (CEST)
Så okay da... :P DKDexter999 25. apr 2010, 21:28 (CEST)


Jeg har slettet skabelonen copyvio da jeg har skrevet teksten om, og mener ikke at der længere er tale om en kopi af indholdet på tv3.dk/ncis ---Algiz 7. maj 2010, 17:46 (CEST)Svar
Tilbage til siden »NCIS (tv-serie)«.