Diskussion:Neutral (synsvinkel)

Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Til spørgsmålene om synsvinklers evt. neutralitet, kommer jo også nogle spørgsmål om s.k. faktuel viden ( nøjagtigere: At broadcaste faktuel viden ), p.t. er neutralt.

Broadcastet faktuel viden, synes jo, allerede nu, at være lige for alle mennesker, men nogle hævder

Eksempel: Hvis der på wikipedia offentliggøres korrekte og meget nøjagtige oplysninger om hvor, i internationalt farvand, der er sunkne fartøjer fra oldtiden, med meget sølv i lasten; så er evt. gavn af de oplysninger ikke lige, for alle mennesker. De der har bjærgningsfartøjer, m.m., vil jo kunne have mest gavn af den slags oplysninger.192.66.115.23 9. okt 2012, 05:07 (CEST)


Bedre udtrykt: At i praksis er der p.t. ofte mangel på neutralietet, ved projekter så som Wikipedia. For at broadcaste faktuelle oplysninger, det kommer ofte de i forvejen meget rige, mest til gavn. 192.66.115.23 9. okt 2012, 06:08 (CEST)

Tilbage til siden »Neutral (synsvinkel)«.