Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Skal den engelske tekst ikke fjernes?

Er der ikke nogen som kan oversætte "Retail Banking, Corporate and Institutional Banking og Asset Management & Life" til tilsvarende danske udtryk. --Maitch 15. sep 2005 kl. 16:14 (CEST)

Hvis forretningsområderne har disse navne, skal de da ikke oversættes. --Palnatoke 15. sep 2005 kl. 18:22 (CEST)
Man kan vel godt forsvare at oversætte dem, hvis der er tale om fagsprog eller anden volapyk. Det er i mine øjne ikke afgørende, at vi benytter samme betegnelser som selskabet selv (det er jo ikke firmaets navn, vi snakker om). Hvis artiklen omhandlede en tysk eller engelsk bank, ville vi ikke tøve med at oversætte betegnelserne til dansk. I hvert fald ville det være rart med en forklaring af begreberne.--C960657 11. apr 2006 kl. 20:08 (CEST)
Tilbage til siden »Nordea«.