Diskussion:Norges politik

Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det blir feil å sammenligne det norske partiet Venstre, med det danske. Begge partiene kaller seg riktignok liberale, men det danske partiet er en del mer liberalistisk enn det norske. Partiene skiller seg dessuten ut på blant annet innvandringspolitikken, hvor det norske partiet ønsker å åpne for arbeidsinnvandring også utenfor EU/EØS. Mendalus 20. jan 2004 kl. 16:01 (CET)

Er så vidt ikke uenig, men mon det ikke på trods af forskellene (som også er tilstede ved de andre danske partier) alligevel giver et godt billede af hvor de enkelte partier står rent politisk.

BrianHansen 20. jan 2004 kl. 22:03 (CET)

Venstre (Norge) definerer seg som et søsterparti av Venstre (Danmark), men legger ikke skjul på at de politisk nok står nærmere det Radikale Venstre. -- Wolfram 20. jan 2004 kl. 22:11 (CET)

Tilbage til siden »Norges politik«.