Diskussion:Ompa til du dør

Vil en oversættelse af sangteksterne til dansk høre til på wikipedia? Hvis det gør, vil jeg oprette en side for hver af numrene, ellers vil jeg blot skrive lidt om handlingen på denne side.

Generelt kan jeg ikke se det store formål med at oversætte sangtekster. Men hvis der skulle være en dybere mening jeg ikke har set, så hører det til på Wikisource. --|EPO| 11. jul 2006 kl. 14:39 (CEST)
Formålet er vel, at det kan være svært at forstå det nynorske (især med Bryne dialekten). Jeg vil under alle omstændigheder oversætte dem, men lægger dem nok bare på en ekstern hjemmeside så. Så kan jeg jo altid linke til dem. Men nu må vi se hvornår det bliver... Tak for hjælpen :o)
Hej Rune-wl. Du kan underskrive dine indlæg ved at skrive ~~~~. Mht. til oversættelsen, så ville det være en fin idé, hvis ikke det var for at Kaizers Orchestra højst sandsynlig *ikke* har frigivet rettighederne for deres lyrik. Dermed kan det ikke (ejheller en oversættelse går jeg ud fra) lægges ind under hverken Wikipedia eller andre Wikimedia-projekter som Wikisource, der kræver at materialet enten er udgivet under - eller faldet tilbage på en fri licens (hvis det er gammelt nok). Mvh/--Anjoe (Anders) 11. jul 2006 kl. 15:01 (CEST)
Okay, det aspekt havde jeg ikke lige tænkt på. Så vil jeg nøjes med at tilføje et link til, hvor de norske tekster kan findes på den officielle hjemmeside. Og muligvis en side med en engelsk oversættelse som supplement. Tak for tippet med signaturen. Rune-wl 11. jul 2006 kl. 15:43 (CEST)

Det var ikke voldsomt gennemtænkt da jeg placerede personoversigten i denne artikel, da de samme personer optræder på alle tre albums + singler + ikke udgivet materiale. Jeg synes personligt heller ikke en beskrivelse af Kaizers Orchestras univers hører til i selve artiklen om Kaizers Orchestra!? Vil det være for kringlet at oprette en seperat artikel om universet/mytologien/hvad-man-nu-skal-kalde-det? Og i givet fald, hvad vil man kunne kalde denne? Rune w Larsen 12. jul 2006 kl. 15:11 (CEST)

Det du skal gøre er at skrive en indledning til emnet i Kaizers Orchestra, og så øverst linke til den uddybende artikel, hvis du har nok materiale til en sådan. Se fx hvordan man gør på Mexico der har mange uddybende artikler. Den nye artikel kunne sagtens hedde [[[Kaizers Orchestra-universet]]. Mvh/--Anjoe (Anders) 12. jul 2006 kl. 17:23 (CEST)
Tilbage til siden »Ompa til du dør«.