Diskussion:Opiin Software

Wikipedia er et leksikon, ikke en generel oversigt over danske erhversdrivende. Derfor hører en artikel om et relativt obskurt firma ikke til her. --Bruger:Wegge 17. feb 2005 kl. 11:22 (CET)
Hvis en eller anden gider skrive om det, så kan jeg ikke se vi skal udelade det. Jeg kan ikke se at artklen i sin nuværende form ligner en reklame. Jeg mener godt vi kan beholde den. Vi har jo også artikler om obskure plante- og dyrearter så jeg kan ikke se hvad der skulle udelukke obskure firmaer? --Christian List 17. feb 2005 kl. 15:25 (CET)
Hmm... Hvad med at oprette en danske virksomheder artikel og så begynd fra en ende af med de vigtigste igennem tiderne. (Lad bare denne artikel stå). --Anjoe 17. feb 2005 kl. 15:58 (CET)
Der er jo Kategori:Danske virksomheder --Palnatoke 17. feb 2005 kl. 17:23 (CET)
Aha, ser man det... - Men i så fald er det lidt svært at finde uden en redirect fra Danske_virksomheder :) Er der nogen politik om ikke at gøre det? (hvis ingen stopper mig, så opretter jeg en sådan når jeg kommer hjem fra købmanden igen). --Anjoe 17. feb 2005 kl. 17:33 (CET)
Mange er som jeg selv interreseret i branche og erhvervs udvikling indenfor dansk virksomhedskultur. Personer i det danske erhvervsliv og virksomheder er i høj grad med til at præge den almene danskers liv. Summen af danske virksomheder i Wiki gør vel i virkeligheden forskellen. Jeg vil gerne vide hvad der berettiger virksomheder generelt og er kriterier for at en virksomhed kan indgå i Wikipedia. Hvis en artikel lyder som en reklame skal den så ikke bare et spørgsmål om at skrive den lidt om? --Bruger:Toudal 7. jan 2006 kl. 15:17 (CET)
På dawiki bliver det diskuteret fra artikel til artikel. På enwiki har de udarbejdet en politik, der dog ikke er vedtaget, men er en meget god tommelfingerregel. Se en:Wikipedia:Notability (companies and corporations). --Maitch 7. jan 2006 kl. 15:35 (CET)
Jeg har ændret artikelen til en ældre version. Ummidelbart virker det ikke som en reklame men på linje med andre Wikisider opgjort i danske virksomheder. --Bruger:Toudal 27. jan 2006 kl. 14:22 (CET)

Markeret: foreslået sletning redigér

SLET • Netop som jeg skulle til at belære en kollega om hvorfor man ikke opretter små wikisider for at forbedre SEO for et firmas hjemmeside, faldt jeg over denne. Det virker forkert at den slags sider eksisterer på Wikipedia... Den tjener intet formål udover at øge listen over søge resultater og forvirre brugere af wikipedia. Hvis denne artikel forbliver i Wikipedia vil den sætte en retningslinie for hvad der er tilladt. Cypres 22. dec 2005 kl. 22:47 (CET)

Jeg er enig med Cypres. Kan nogen venligst slette den? --Lhademmor 27. feb 2006 kl. 09:11 (CET)
Tilbage til siden »Opiin Software«.