Diskussion:Piratpartiet

Seneste indlæg: for 13 år siden af Nico i emnet Opdelingsforslag
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Opdelingsforslag redigér

Da det danske Piratparti er ved at samle underskrifter, og derved er ved at være mere end blot et lokalt støtteparti, synes jeg det vil være logisk af opdele denne artikel til to, så det svenske Piratparti kan få sin egen artikel. kalaha 27. sep 2009, 12:01 (CEST)

Hvad med, at denne artikel beskrev det svenske parti, som jeg formoder er hovedbetydningen af navnet og så nævner, at der arbejdes på at etablere afdelinger i andre lande? Det danske parti er næppe notabelt - i modsætning til det svenske. --|EPO| COM: 27. sep 2009, 12:05 (CEST)
Jeg syntes egentlig en opdeling ville være ok, dog mener jeg ikke nødvendigvis det ville være helt i overenstemmelse med sandheden at benævne det svenske piratparti som det eneste betydningsfulde i verden, idet piratpartiet eksempelvis i Tyskland også har en rimelig politisk indflydelse. Du har har ret i EPO, at det danske parti endnu ikke er ligeså "notabelt" som det svenske, men jeg mener ikke det retfærdiggør at nedlægge artiklen om det danske parti.
Jeg har en interesse i partiet, eftersom jeg er medlem, så jeg vil afholde mig fra at redigere i andet en diskutionssiden, og lade det være op til andre at bedømme.--Erik Ernst 30. sep 2009, 20:41 (CEST)
Hovedbetydningen for navnet er mine øjne det svenske parti. Som det første af partierne (Sverige var da først?), kunne man også i denne artikel beskrive noget om udviklingen i det internationale arbejde - herunder Danmark.
Når partierne i de andre lande opnår notabilitet, kan vi skrive om Piratpariet (Tyskland), Piratpartiet (Danmark), Piratpartiet (Land), osv.
I øvrigt stor ros for klart at melde ud, at du er "inhabil" og derfor holder dig til diskussionssiden. --|EPO| COM: 10. okt 2009, 20:20 (CEST)


Eftersom at jeg støtter partiet, er jeg vel også "inhabil"; men jeg mener stadig at artiklen bør deles. kalaha 11. okt 2009, 17:14 (CEST)

Nu er artiklen delt i en Piratpartiet (Danmark) og artiklen Piratpartiet omhandler det svenske parti. --|EPO| COM: 3. jan 2010, 19:32 (CET)

The english wiki has a separate article on the danish pirate party, I was rather hoping to find more info here, but you have less, why was the article on the danish pirate party deleted? - (Skrev 83.170.85.241 (diskussion • bidrag) 28. maj 2010, 14:05. Husk at signere dine indlæg.) - Nico 30. maj 2010, 11:20 (CEST)Svar

They are not notable (to small). See: Diskussion:Piratpartiet_(Danmark); for now only 165 people have signed for the party ( http://www.piratpartiet.dk/ ). - Nico 30. maj 2010, 11:20 (CEST)Svar
Tilbage til siden »Piratpartiet«.