Diskussion:Plinius den ældre

Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Romerrigets vexilloid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Romerriget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Romerrigetrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Untitled redigér

For en god ordens skyld, så indsatte jeg kun tegningen i artiklen, fordi en bruger allerede havde lagt den op, men ikke indsat den her. Enhver lighed med den historiske Plinius den Ældre er selvfølgelig helt tilfældig, og der er vist ikke engang nogle tradtioner omkring gengivelsen af ham, som tegningen kunne illustrere. Jeg vil derfor ikke protestere det mindste, hvis nogle vælger at fjerne tegningen fra artiklen og slette tegningen, men oplæggeren vil jo nok gerne høres i så fald. --Heelgrasper 6. nov 2006 kl. 17:37 (CET)

Tilbage til siden »Plinius den ældre«.