Diskussion:Proprietærgård

Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er mig som har lavet www.proprietaergaarde.dk sammen med Claes Falkentoft. Så må jeg vel godt kopiere til almen interesse :-)

mvh, Stroh (skrev 87.49.238.158 (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg.)

Hvis det er dig, der er Bruger:Stroh og du vil give lov til at udgive materialet under GFDL skal du skrive en mail til info-da@wikipedia.org og her forklare, hvem du er, og at du har ophavsretten til teksten og gerne vil udgive det under GFDL. Du kan herefter nævne det i Wikipedia:Kilder, så alle kan se at der ikke er tale om copyvio. Mvh Sabbe 29. nov 2007, 12:58 (CET)
Jeg har sendt mail til den oplyste email adr :-)--Stroh 29. nov 2007, 16:12 (CET)
Claes Falkentoft og Palle Lykke Ravn har nu begge to kontaktet OTRS (Sag#2007112910010713) og har indvilget i at udgive deres arbejde under en fri licens, så de kan finde anvendelse på Wikipedia (og evt. andre steder). --|EPO| 30. nov 2007, 13:04 (CET)
VRT Tilladelsen for brugen af dette værk er blevet arkiveret i Wikimedias VRT-system.
Kontakt venligst en person med brugerkonto til systemet, hvis denne tilladelse ønskes bekræftet. Link til tilladelse (VRT-konto kræves).
Tilbage til siden »Proprietærgård«.