Diskussion:Reference

Seneste indlæg: for 12 år siden af HansPedersen1959 i emnet Kildehenvisning: At referere korrekt
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Kildehenvisning: At referere korrekt redigér

Om at referere korrekt.

Når vi engang opretter en artikel om reference i betydningen kildehenvisning kan vi næsten nøjes med at henvise til følgende autoritative dokument på Internettet. Dokumentet har opnået stor autoritet på universiteter og på mellemlange videregående uddannelser. Det er udarbejdet af sagkundskaben på området – forskere fra den tidligere Danmarks Biblioteksskole.

Her har I de bibliografiske data korrekt angivet:

Skov, A. (2007). Referér korrekt!: Om udarbejdelse af bibliografiske referencer. København: Danmarks Biblioteksskole. Lokaliseret den 12. juni 2011 på http://vip.iva.dk/tutorials/referencer/default.htm

Som man kan se, skal der mere til end blot et link, når der henvises til en kilde på Internettet.

HansPedersen1959 12. maj 2011, 22:05 (CEST)Svar

Tilbage til siden »Reference«.