Diskussion:Rigets Flag

Hvor interessant er dette opslag, når man kan skrive om Dannebrog..? Medmindre nogen kan give en god begrundelse bør dette opslag enten slettes helt eller viderestille til Dannebrog. --|EPO| 26. sep 2006 kl. 22:25 (CEST)

Jeg har også undret mig lidt, men det ser ud til, at det har noget at gøre med et specielt flag, placeret på Batteriet Sixtus, som historisk har været (og vist stadig er) mere end blot en flagstang med Dannebrog. Se fx artiklen om Flådestation Holmen (hvor meget af stoffet her og i artiklen om Sixtus genfindes) og http://www.navalhistory.dk/danish/Flaget/RigetsFlag.htm . Både denne artikel og den om Sixtus trænger dog vist til et eftersyn af nogle med forstand på sagerne. --Heelgrasper 26. sep 2006 kl. 22:54 (CEST)

For min skyld må Rigets Flag gerne fjernes. På Batteriet Sixtus findes nationalsymbolet på det danske flag. At noget stammer fra www.navalhistory, er korrekt, men kan man lave copyright på en korrekt historie ? Er www.navalhistorie privat eller offentlig ? Hvis den er privat, kan man blokere for al information vedrørende Søvæsnet.

For en god ordens skyld er der ikke nogen, der har nævnt ophavsret. Faktisk har jeg blot forsøgt at angive en kilde til, at der kan være en vis fornuft i at beholde artiklen.
Nej, man kan ikke have ophavsret til en korrekt historie, men man kan have ophavsret til formuleringen af denne. Og det har ingen betydning for ophavsretten, om siden er offentlig eller privat. Jeg har ikke selv set efter, om artiklens formuleringer er enslydende med den angivne hjemmeside, men det kan andre jo kigge efter. --Heelgrasper 27. sep 2006 kl. 16:46 (CEST)
Tilbage til siden »Rigets Flag«.