Diskussion:Søbygaard (Favrskov Kommune)

Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Bør omdøbes for at undgå både forældet retskrivning samt forvekslingsmuligheder. --KLN 24. nov 2009, 22:34 (CET)

Jeg synes ikke «forkvekslingsmuligheter» er en god flyttegrunn når begge artikler (Søbygård og Søbygaard) har flertydelsesmaler i toppen som lenker til hverandre. Foreldet rettskriving kan være et gyldig punkt, men dersom dette gårdsnavnet fremdeles skrives på denne måten blir det feil av Wikipedia å bruke noe annet. Jon Harald Søby 28. nov 2009, 13:49 (CET)
Ifølge http://www.kerteminde.byportalen.dk/page.asp?objectid=856&zcs=350 staven gården ved Ærø også med aa. Jeg synes derfor vi bør flytte og nævne at den på Ærø bruger begge stavemåder. --MGA73 13. aug 2010, 21:25 (CEST)
Nu handler denne artikel jo ikke om den på Ærø, så hvad siger I til, at vi beholder stavemåden, men flytter den til Søbygaard (Favrskov Kommune) i stedet for Søbygård (Favrskov Kommune) som foreslået.
- Sarrus (db) d. 4. jun 2011, 11:40 (CEST)
Hermed flyttet til Søbygaard (Favrskov Kommune).
- Sarrus (db) d. 4. jun 2011, 22:51 (CEST)
Tilbage til siden »Søbygaard (Favrskov Kommune)«.