Diskussion:Saint-Étienne

Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Redigering af årstal. Jeg kan ikke, når jeg redigerer, finde årstallet (2007) i borgmesterfeltet. Hvad gør jeg?--Staunited 17. mar 2008, 16:29 (CET)

Det skyldes ganske enkelt, at årstallet ikke er en paramter i skabelonen. Et kig på skabelonsiden viser, hvilke paramtetre, der anvendes ({{{ og }}}). I borgmester-feltet er der kun én parameter. Årstallet 2007 er et stykke tekst, der er skrevet ind i skabelonen. --|EPO| 17. mar 2008, 16:33 (CET)
For mig er det nu ikke helt enkelt, thi jeg kan stadig ikke finde ud af, hvordan jeg retter 2007 til 2008. Derimod lykkedes det mig mirakuløst at opdatere den særlige borgmesterboks. Jeg håber at kunne indsætte skabelonsiden i andre franske byer nu hvor kommune- og regionalvalgene er afgjort--Staunited 17. mar 2008, 18:04 (CET)
Jeg har rettet Infoboksen, så parameteren "mandat=2008" nu giver årstallet, hvor navnet på borgmesteren er gældende. Bemærk, at skabelonen selv laver linkning, så året ikke skal i firkantparenteser, og at jeg ikke anfører en valgperiode. Det er kun ment som en mulighed for at se, om oplysningen skulle være blevet irrelevant på et senere tidspunkt. Med rettelsen forsvandt iøvrigt årstallet 2007 fra alle artikler, hvor infoboksen er indsat, så de skal nu gennemgås og have mandat-parameteren indsat manuelt. --Sir48 (Thyge) 17. mar 2008, 19:44 (CET)
Thank you, Sir.--Staunited 17. mar 2008, 21:05 (CET)
Tilbage til siden »Saint-Étienne«.