Diskussion:Sakura Haruno

Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

øøhh jeg er ikke helt med...hvilket univers mon vi befinder os i her? Mvh Malene Thyssen 25. feb 2005 kl. 11:22 (CET)

Jeg tror vi er i tegenserierne - bidragyderen begyndte med Uzumaki Naruto og arbejder sig videre derfra. Det er noget japansk noget, tror jeg :-) --Jørgen 25. feb 2005 kl. 11:55 (CET)

Måske skulle det lige kobles lidt mere sammen. En udgangssætning som "Haruno Sakura er også en elev af Ninja skolen" får jo en til at føle, at man overhovedet ikke er med på beatet;) Uzumaki Naruto har jo en noget mere blød indledning: "Uzumaki Naruto (うずまきナルト) er hovedpersonen i anime-serien Naruto." Så ved man ligesom, hvor man er henne.--Heelgrasper 11. apr 2005 kl. 21:29 (CEST)

Jeg har lige rettet linket, sådan at Uchiha Sasuke nu henviser til Sasuke Uchiha, som efter min dømmekraft må være den samme. Men forvirret er jeg. Er der nogen, der ved noget om den her serie?--tsh 23. jun 2005 kl. 21:22 (CEST)

I har ganske rigtigt ret. Vi er i tegneserie universet, nærmere betegnet Naruto, en manga der handler om Naruto. Jeg går straks ind og redigerer lidt så det bliver mere forståeligt for udenforstående. Exerci 6. jun 2006 kl. 17:47 (CEST)

hvordan er hovedpersonerne fra naruto ? redigér

naruto:han er en ballademager som vil have opmærksomhed af alle han er forelsket i sakura harono

Tilbage til siden »Sakura Haruno«.