Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sejlads omfatter imho. andet og mere end sejlsport. En artikel med denne sidste titel synes at være mere relevant. -- Sebastjan 26. jan. 2006 kl. 10:50 (CET)

Enig, men sejlsport kunne måske redirigere til Kapsejlads. Leo Laursen 23. maj 2006 kl. 13:38 (CEST)
Også enig her. Som tursejler kan jeg bevidne at sejlads ikke behøver at være det samme som kapsejlads; sejlads er heller ikke begrænset til sejlbåde, som artiklen i øjeblikket betoner. Faktisk indbefatter sejlads vel også erhvervssejlads. Jeg ændrer REDIRECT som foreslået ovenfor (der findes ikke anden sejlsport end kapsejlads, vel?) og begynder lidt tilretning af artiklen så den bliver mere generel. Heje 4. okt 2006 kl. 19:56 (CEST)

Jeg er ikke sejler - har kun siddet i en sejlbåd et par gange - jeg kan overhovedet ikke læse denne her artikel. Informationen er muligvis indlysende for en sejler, men artiklen har ingen informationsværdi som opslag for en landkrabbe som mig --Hannemark 4. okt 2006 kl. 20:15 (CEST)

Det er svært at være uenig med dig, Hannemark. I det hele taget skal det måske overvejes hvad artiklens indhold egentlig skal være. Den oprindelige ide har tilsyneladende været at forklare om sejlbådshåndtering, men det er ret snævert i forhold til titlen. Heje 4. okt 2006 kl. 20:24 (CEST)
Tilbage til siden »Sejlads«.