Diskussion:Shuriken

Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Artiklen Shuriken er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Shuriken: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Øhhh... hvordan fjerner man dette igen? Det må være en fejl at denne artikel skal være kandidat til LA. --Pusleogpixi 20. dec 2010, 02:07 (CET)

Meget enig - ingenlunde kandidat til LA. Har netop afslået nomineringen. Det må være en bedre løsning end at slette, tænker jeg. --Medic (Lindblad) 20. dec 2010, 02:14 (CET)
Jeg ser selvfølgelig gerne artiklen forbedret til en standard, der gør gen-nominering relevant. Første skridt kunne være at udvidde artiklen til at omfatte mere end halvanden linie. --Medic (Lindblad) 20. dec 2010, 02:18 (CET)

Er dette en betegnelse eller enkelt våben? redigér

Hvis man ser på commons-kategorien er der flere modeller af dette våben, og hvis man søger lidt på nettet finder man intet der siger at dette er et specifikt våben, men mere en betegnelse for de kaste våben Ninja´er benyttede, ligesom en-wiki ikke er enig i de få ord som optræder i den danske udgave. Er jeg gal på den? --Pusleogpixi 20. dec 2010, 08:32 (CET)

Det er tydeligvis en gruppe, hvor nogle våben er stjerneformede og andre har en mere almindelig knivform. --Palnatoke 20. dec 2010, 09:09 (CET)

Nomenering til Lovende Artikel? redigér

Jeg hved, at den sidst er blevet afslået, men siden da synes jeg artiklen er blevet forbedred. Jeg spørger, om nomenringe kunne blive genoptaget?

--Yuatato 8. mar 2011, 11:42 (CET)

Nej, det er den alt for kort til. Og den forbedring der er sket er reelt blot, at Palnatoke har oversat den norske artikel i en tillempet udgave. Det er afgjort en forbedring og et særdeles prisværdigt bidrag men slet ikke nok til at blive fremhævet på nogen måde. Hvilket der i øvrigt heller ikke er nogen af artiklerne på de andre sprog der er, hvilket kunne tyde på, at det i det hele taget kniber med stof om emnet. Så nej, ingen nomineringer her. --Dannebrog Spy 8. mar 2011, 12:03 (CET)
Tilbage til siden »Shuriken«.