Diskussion:Sigurd Agersnap

Artikkelen ser ud til at være skrevet af Sigurd selv. redigér

Jeg mistænker at @WhereToWalk, brugeren der, praktiskt talt, har skrevet hele artikkelen, er Sigurd Agersnap selv. @WhereToWalk med undtagelse af to redigeringer om Lyngby-Taarbæk kommune, (som Sigurd sidder i bestyrelsen af,) har @WhereToWalk kun redigeret sider om Sigurd Agersnap, og han har skrevet næsten hele denne artikel om Sigurd Agersnap, tilføjet næsten alt i Sigurd Agersnaps Wikidata-element.

Ud over det har @WhereToWalk tilføjet billedet af Sigurd Agersnap, som bruges her, til Wikimedia Commons. og UDGIVET det under creative commons attribution-share alike 4.0 international, med kilden som "own work" ("eget værk"), hvilket jeg regner med at @WhereToWalk ikke måtte gøre uden tilladelse fra Sigurd Agersnap.

Derfor regner jeg med at @WhereToWalk er Sigurd Agersnap selv, eller en som har nær kontakt til ham, og som jeg derfor tror tæller som en Wikipedia:Selvbiografier selvbiografi.

Med mindre at @WhereToWalk har løjet om at have rettighed til billedet af Sigurd Agersnap på wikimedia commons. 91.133.33.4 14. sep. 2022, 12:19 (CEST)Svar

Hej @91.133.33.4 14 , vil gerne bekræfte at jeg ikke er Sigurd.

Er interesseret i kommunal politik, og jeg har taget billedet af Sigurd. Men jeg er ikke Sigurd.

Mvh WhereToWalk (diskussion) 14. sep. 2022, 13:41 (CEST)Svar

acceptabelt 91.133.33.4 15. sep. 2022, 09:04 (CEST)Svar
Tilbage til siden »Sigurd Agersnap«.