Diskussion:Skarntyde

Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Tjah.... jeg er lige startet her fordi jeg skriver meget i min fritid - og også har skrevet den artikel som en del af teksten er taget fra og har copyrighten. Og synes jeg har meget at byde på også indenfor mit eget fag. Jeg ville ønske at jeg pænt var blevet gjort opmærksom på hvad jeg skulle gøre, hvis jeg havde "sakset" teksten fra en uautoriseret kilde - og vedkommende havde vejledt mig i, hvad jeg skulle gøre. Fx. hvordan jeg kunne sætte et link på til kilden eller forklare at det er mig, der har skrevet den oprindelige tekst. Ærligt talt - jeg har ikke meget lyst til at være med mere. Lige nu ved jeg ikke enggang hvad der sker med denne diskussionstekst eller om nogen overhovedet læser det her. Jeg synes "erfarne" brugere burde have lidt forståelse for at os "nye" ikke kan overskue de store mængder forklaringer til at skrive - og, jeg havde sgu gjort mig umage. Hexia de Trix

Problemet består dels i, at andre ikke kan se, at du har skrevet teksten oprindeligt. Man kan jo kun konstatere, at teksten er den samme. Men hvis du lover, at du har skrevet den oprindelige tekst og derfor ejer ophavsretten til den - så tror vi på dig.
Langt hovedparten af de tilfælde, hvor sider kopieres er det uretmæssigt kopieret. Wikipedia har generelt en del problemer med, at folk tror, at alt på internettet må kopieres frit. Derfor tages mulige brud på ophavsretsloven meget alvorligt.
Men jeg fjerner advarselsteksten fra artiklen og giver dig en standardvelkomst, hvor du kan læse lidt mere om tingene heromkring. --|EPO| 20. feb 2007 kl. 20:04 (CET)
Det var mig der satte advarslen på og det var kun med hensigten at opklare om rettighederne var i orden. Der er arbejdet på at gøre denne advarsel mindre stødende men det kan godt være vi skal kikke på formuleringerne igen.--Jan Friberg 20. feb 2007 kl. 20:46 (CET)

Det er i orden - det ER mig, der har skrevet artiklen og jeg er helt sikker på at teksten gerne må bruges - jeg betinger min nemlig altid at jeg må publicere mine artikler flere steder. Hexia de Trix 20. feb 2007 21:56 (CET)

Tilbage til siden »Skarntyde«.