Diskussion:Skjold (sagnkonge)

Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flytteforslag og mærkelig kategori redigér

Hej.

Jeg foreslår denne side flyttet til Skjold (sagnkonge) da det jo er sådan vi plejer at gøre hvis noget kan have flere betydninger. Og så er det mærkeligt at denne artikel er i en kategori som tilhører noget fra middelalderen når han jo netop ikke er fra middelalderen. Kongerækken 19. apr 2010, 18:47 (CEST) (Underskriver ikke lige med brugernavn og dato som man normalt gør det - da min computer har lidt problemer med det i øjeblikket)

Tilbage til siden »Skjold (sagnkonge)«.