Diskussion:Stjernerne på Hollywood Walk of Fame

Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har sat {{oversæt-resten}} på denne artikel, da kolonnen med "Kategori" ikke er oversat - selvom "Motion pictures" o.lign. sikkert er de officielle engelske navne, bør de nok stadig oversættes til dansk. --Lhademmor 24. nov 2006 kl. 08:57 (CET)

Jeg har fjernet den, da jeg mener artiklen er oversat til dansk. Under kategori skal der ikke oversættes noget, da det engelske navn er det rigtige originale navn. Lindberg 27. jan 2008, 21:47 (CET)

Størrelse redigér

Kan denne artikel ikke redigeres el. deles op e.lign? Da den er koloenormt stor og kræver en del båndbredde at åbne. Hvad med at dele den alfabetisk? --Ktp72 16. jan 2007 kl. 14:02 (CET)

Tilbage til siden »Stjernerne på Hollywood Walk of Fame«.