Diskussion:Stjerners energikilder

Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Denne artikel, Stjerners_energikilder, (hvori også Tripel-alfa-processen vil blive nøjere beskrevet) bør på et tidspunkt skrives sammen med Stjernenukleosyntese. John.St 14. feb 2011, 15:57 (CET)

Det lyder umiddelbart ikke som en god ide at skrive alt sammen. F.eks. bør Tripel-alfa i stedet uddybes under sin egen artikel, og så kan der henvises til den som uddybende artikel fra en oversigtsartikel som denne. --Sir48 (Thyge) 14. feb 2011, 16:22 (CET)
Det kan sagtens være en bedre løsning på problemet med at flere artikler dækker samme emne: En overordnet omtale i nogle af artiklerne og dertil specialartikler, som går i dybden med emnet. Hovedproblemet som skal løses er, at de ellers på et tidspunkt (efter nyere forskning osv.) ender med ikke at stemme overens. Jeg er for enhver fornuftig løsning. John.St 19. feb 2011, 06:00 (CET)

Disse to overskrifter må ikke ændres, før der er oprettet selvstændige artikler om emnerne - der linkes (forløbig) til dem fra mindst en artikel (Stjernenukleosyntese): PP - proton-proton kæderne og CNO cyklus John.St 22. feb 2011, 22:07 (CET)

Tilbage til siden »Stjerners energikilder«.