Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

TAXA med stort? redigér

Er der en god grund til at skrive TAXA med store bogstaver, eller er det bare en markedsføringsgimmick? --Palnatoke 26. jul 2005 kl. 22:01 (CEST)

Som rent skud fra hoften synes jeg at erindre, at man brugte et taxaskilt (altså sådan et, der sidder ovenpå en taxa) i introsekvensen i serien. Normalvis bruges der versaler på dem, og det smittede så åbenbart af på seriens navn.--Heelgrasper 26. jul 2005 kl. 23:10 (CEST)
Når end ikke http://www.dr.dk/tv-drama/Arkiv/Serier/Taxa/tekst.asp skriver seriens navn med store bogstaver, vil jeg mene at vi skal have fat i et artikelnavn som Taxa (tv-serie). --Palnatoke 26. jul 2005 kl. 23:41 (CEST)

igen adgang? redigér

Stod der virkelig "igen adgang"? Og hvad menes der med "lokal taxi central" - "lokale taxi central" eller "lokaltaxicentral"? --87.58.61.162 6. feb 2008, 19:48 (CET)

Fødselsår/-dato og (evt) dødsdato på skuespillerne redigér

Jeg har slettet fødselsår/-datoer samt dødsdatoer på rollelisten - jeg mener ikke at de hører hjemme i denne artikel, men i skuespillernes artikler. NisJørgensen (diskussion) 8. feb 2018, 22:39 (CET)

Ja, lad os samle relevante oplysninger i de artikler, der omhandler emnet. --Madglad (diskussion) 9. feb 2018, 02:11 (CET)
Tilbage til siden »TAXA«.