Diskussion:Taynikma

Kategori? redigér

Bør den her tegneserie kategoriseres som "manga"? Inden for fanmiljøet bruger man normalt kun den rene betegnelse "manga" om tegneserier produceret af japanere for et (primært) japansk marked. På det engelske Wikipedia bliver eks. Megatokyo kategoriseret som "Original English-language Manga" (OEL-manga); vil det være på sin plads indledende at oprette en kategori for "Ikke-japansk manga" her på det danske Wikipedia? --Jiifurusu 6. dec 2006 kl. 23:03 (CET)

På hjemmesiden for bogen http://www.taynikma.dk/ kan du gå ind og se om du synes det er manga eller ... Og hvis kategorien ikke er manga, hvad er den så ? --MW 6. dec 2006 kl. 23:59 (CET)

Hvorvidt det er manga eller ej har for mig i og for sig intet at gøre med den grafiske stil (således læser jeg i hvert fald din kommentar), men hvorvidt tegneserien er produceret i Japan eller ej. Og det er Taynikma jo ikke.
Hvis jeg endelig skal kommentere på den grafiske stil vil jeg også mene der er ét eller andet ved den der gør at den ser "ikke-manga-agtig" ud selvom det tydeligvis er inspireret af den stil den "gennemsnitlige japanske tegneserie" er tegnet i. Jeg kan ikke sætte fingeren på præcis hvad der er "galt", men i hvert fald vil jeg ikke blot ud fra et "manga er produceret i Japan" perspektiv men også et stilmæssigt perspektiv absolut kategorisere Taynikma som en "Ikke-japansk manga" eller "Manga-inspireret tegneserie". Ja, jeg er purist ;) --Jiifurusu 7. dec 2006 kl. 03:11 (CET)

Nå men kunne man så ikke lave et afsnit på hovedsiden - MANGA - hvor der var plads til manga som ikke er lavet i Japan ? Det handler vel også om at brugeren skal kunne finde bogen ! --MW 7. dec 2006 kl. 11:37 (CET)

Tilbage til siden »Taynikma«.