Diskussion:The Blair Witch Project

Denne artikel har følgende udmærkelser og/eller nomineringer i forskellige projekter og portaler på den danske Wikipedia:
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Okay, jeg synes ærligtalt at denne fil er forvirrende. Den der har lagt den op, får det til at lyde som om at "The Blair Witch Project" ikke er sket virkeligt. For uvidende personer om filmen, kan det godt forvirre dem til at tro at disse optagelser blot er planlægning og skuespil. Er det din opfattelse, dig der har lagt denne fil op? At det ikke er sket virkeligt? For det lyder virkeligt sådan. Det kunne være bedere hvis stod nogen steder at det er sket virkeligt, i stedet for at alt lyder som om at det er planlagt. Synes bare at det skulle ud. (Skrev 83.89.64.131 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Der er ikke tale om en fil, der er blevet lagt op. Der er tale om en artikel, der er blevet skrevet. Normalt kan man ikke tale om én bestemt forfatter på Wikipedias artikler. Dette skyldes, at alle er i stand til at redigere i dem - selv dig. Et kig i historikken viser, at den danske artikel er blevet oversat fra artiklen på engelsk Wikipedia.
Hvis du kan fremvise en troværdig kilde for, at begivenhederne er virkelige, så vis os dem endelig. --|EPO| 1. apr 2007 kl. 15:27 (CEST)
My god..! det er jo en FILM...! jeg tror virkelig ikk på det er noget der er sket i virkeligheden, før jeg ser beviser..! så hit med dem tak.:! (Skrev 62.198.202.53 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Opstramning redigér

Den her artikel kunne godt trænge til noget af en opstramning i forhold til grammatik (det er ret tydeligt at den er oversat fra engelsk). E-Turner (diskussion) 5. jun 2021, 10:39 (CEST)

Tilbage til siden »The Blair Witch Project«.