Diskussion:Thomas Dinesen

Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der vakles mellem Parvilers, Parvillers og Pavillers. Hvad er det rette?

Sebastjan 11 okt. 2004 kl. 08:45 (CEST)


Hej Sebastjan

Den sidste, Pavillers.

Hilsen

Ultraman 11. okt 2004 kl. 08:53 (CEST)

Forveksling redigér

Der er i indlægget en forveksling mellem Thomas Fasti Dinesen (født 9 august. 1892 på Rungstedlund og broder til Karen Blixen) og sønderjydske savværksejer og forfatter Thomas Dinesen (født 1896)

Mvh Frank

Flytter og fjerner citat redigér

Til Rosenquist: Du har flyttet citat til Wikiquote , hvorfor nu det ? Det er da praktisk at citatet findes i artiklen. Jeg tror ikke at den almindelige bruger går videre til Wikiquote. Med venlig hilsen --Ultraman 10. dec 2010, 12:28 (CET)

Det er korrekt, at det er praktisk at have citatet i artiklen. Det ville dog også være praktisk, hvis samtlige citater vedrørende Thomas Dinesen var samlet på Wikiquote. Og derfor er denne sag så at sige en vurderingssag, der bør bedømmes ud fra citatets relevans og væsentlighed for artiklen. En sådan vurdering bør dog også tage hensyn til citatets relation til artiklens tekst, f.eks. står citaterne i artiklen om Karen Blixen netop i relation til teksten. Det pågældende citat fra Thomas Dinesens Victoriakors synes nemlig ikke at have nogen tydelig relation til artiklens tekst. Og det var netop derfor, at jeg valgte at flytte det nævnte citat til Wikiquote. Hvorvidt den almindelige bruger så går videre til Wikiquote er andet spørgsmål, der vel er uden betydning for den pågældende vurdering.
Med venlig hilsen Rosenquist 10. dec 2010, 18:12 (CET)
Enig,citatet bør være på wikiquote, jeg mener dog at citatet også hører hjemme i artiklen. Af samme grundd har jeg genindsat citatet.
Med venlig hilsen --Ultraman 10. dec 2010, 18:47 (CET)
Tilbage til siden »Thomas Dinesen«.