Diskussion:Tipsbladet

Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Bruger:Thomaslytzen kunne meget vel være Thomas Lue Lytzen, der er Tipsbladets marketing- og bladsalgschef. --Palnatoke 12. jan 2009, 12:40 (CET)

Det vil jeg også tro. Hvis teksten havde stået som Thomaslytzen havde efterladt den er der ingen tvivl om at den skulle have en tætpå, men Froztbyte og EPO har været inde og fjerne POV, justere tekst og generelt tilrette. Artiklen er derfor blevet tilrettet så meget at jeg synes den er i orden. --Santac 12. jan 2009, 12:54 (CET)
Ja - hvis vi havde været hurtigere ude, skulle vi naturligvis have påpeget overfor hr. Lytzen, at han skulle passe på med sammenblanding af roller. --Palnatoke 12. jan 2009, 13:09 (CET)
Tilbage til siden »Tipsbladet«.