Diskussion:Tour de France 1996

Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Om doping og Tour De France 1996 redigér

Det er efter min mening useriøst at nævne om doping 1996, at Jan Ullrich blev taget for amfetamin, da det var til fest - langt uden for sæsonen i 2002 - og intet havde med deltagelsen i tour de france 1996 at gøre. Det var mange år efter i en helt anden sammenhæng. Ingen ryttere anvendte på den tid det til doping. Der kendte man til doping, der var langt mere nyttigt. Amfetamin var i midten af tredserne. At nævne, hvem der har indrømmet og hvad de brugte er også useriøst efter min mening - da mange var dopet med EPO, testoteron og kortison som en ideel blanding. Alle var dopet med et eller andet i 1996 har Brian Holm fortalt flere gange på TV-2. JMB (diskussion) 8. aug 2016, 22:12 (CEST)

Tilbage til siden »Tour de France 1996«.