Diskussion:Tripolitania

Seneste indlæg: for 1 år siden af Hejsa i emnet Tripolitanien
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Romerrigets vexilloid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Romerriget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Romerrigetrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flytningsforslag redigér

En Ole Olufsen kaldte det "Tripolitanien" i 1911. Den Store Danske Encyklopædi og andre nyere kilder kalder det "Tripolitania". --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 13. apr 2012, 01:00 (CEST)

Siden der ikke er nogen der har gjort indvendinger, flytter jeg siden. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 24. apr 2012, 01:37 (CEST)

Tripolitanien redigér

Eftersom vi heller ikke skriver Storbritannien som 'Storbritannia' kan jeg ikke se nogen grund til at lave om på den fælles dansk-tysk-svenske kulturarv og måde at sige tingene på, så navnet må korrekt være Tripolitanien. På https://wikidata.org/wiki/Q192435 ses at tysk og svensk wikipedia benytter Tripolitanien.

Det er i øvrigt et totalt latterligt navn du har valgt bruger:Necessary Evil, find et mere neutralt navn! Så vidt jeg husker har vi før været uenige, hvor du ikke havde ret, men tilsyneladende fik ret? Ribewiki (diskussion) 16. mar. 2023, 12:40 (CET)Svar

@Ribewiki: Den regel holder ikke helt, vi kalder jo ikke andre lande Somalien, Liberien, Namibien, Nigerien, Tanzanien, Zambien, Argentinien (som på tysk), Bolivien, Colombien, osv., men jeg var umiddelbart enig da jeg oprettede artiklen. --Hejsa (diskussion) 16. mar. 2023, 12:58 (CET)Svar
Tilbage til siden »Tripolitania«.