Diskussion:Urokseknoglen fra Ryemarksgård

Sammenskrivningsforslag redigér

Jeg synes emnet Urokseknoglen fra Ryemarksgård er lige snævert nok til en artikel, specielt når den ikke er længere. Den kunne fint være et afsnit i Urokse#Danmark. --Honymand (diskussion) 10. jun 2018, 16:29 (CEST)

Jeg er uenig. Men knoglen bør naturligvis også omtales i dén artikel. --Palnatoke (diskussion) 10. jun 2018, 16:39 (CEST)
Så vidt jeg kan se ud af artiklen Urokseknoglen fra Ryemarksgård, er det centrale ikke urokse; men derimod særlig derved, at har den ældste kendte gengivelse af mennesker i Danmark, den burde nok omtales i Urokse#Danmark; men er vel først fremmest central for dateringen af mennesker i Danmark! mvh Per (PerV) (diskussion) 10. jun 2018, 17:05 (CEST)
Jeg tjekkede bibliotek.dk og fandt to artikler. Den ene har jeg nu opsummeret. Den anden er i Nationalmuseets Arbejdsmark og kræver at jeg opsøger et af de tre steder, hvor jeg ved at jeg kan finde den pågældende årgang. --Palnatoke (diskussion) 12. jun 2018, 10:22 (CEST)
 Konklusion:
Sammenskrives ikke. Artiklen er fint kildebelagt. Der er ikke klarlagt hvorfor artiklen skal flyttes, udover længden. Tøndemageren 29. mar 2020, 13:56 (CEST)
Tilbage til siden »Urokseknoglen fra Ryemarksgård«.