Diskussion:Valletta

Verdensarv Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Verdensarv, et forsøg på at koordinere oprettelsen af verdensarvsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Valletta er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Valletta: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

unøjagtighed redigér

Hej Kasperli, - Jeg ved ikke hvad du mener med "unøjagtighed". Vi har masser af besøgende fra Libyen og andre lande, som uden større besvær kan gøre sig forståelige på arabisk – omtrent som svenske gæster i København kan klare sig på deres modersmål.

Venlig hilsen, Sebastjan (Republikka ta' Malta) 15 mar. 2005 kl. 07:55 (CET)

LAAfslået redigér

Jeg mener ikke denne artikel har, hvad der skal til for at blive LA. Der mangler både oplysninger i demografi-afsnittet og der er ingen oplysninger om økonomi. I det hele taget må det vel være sin sag at godtage LA for en artikel, der stadig har stub-skiltet på. --Sabbe 22. dec 2008, 17:03 (CET)

Tilbage til siden »Valletta«.