Diskussion:Vesttyskland

Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hjælp! Har prøvet at tilføje Roman Herzog (sidste præsident) i boksen til højre, men der kommer ikke noget frem. Kan nogen hjælpe mig arme teknologiske analfabet?NyrupRasmussen 23. okt 2008, 09:42 (CEST)

Infoboksen er ikke indrettet til at vise mere end 6 ledere simpelthen for at holde længden i ave. Er der flere, henstilles det, at man laver et særligt afsnit i selve artiklen, hvor lederne remses op - med mindre der da som ved Romeriget er så mange, at en særskilt artikel er at foretrække.
I det aktuelle tilfælde er problemet dog ligegyldigt. Artiklen omhandler Vesttyskland, som det eksisterede 1949-1990. Roman Herzog blev først præsident i 1994 og er dermed irrelevant her. --Dannebrog Spy 23. okt 2008, 10:00 (CEST)
Tilbage til siden »Vesttyskland«.