Diskussion:Wadih El Safi

Det er meget svært at finde dokumentation for, at denne sanger eksisterer. Det kan muligvis være, at der er tale om "Wadeh El Safi" i stedet for "Wadia Al safi". I så fald skal artiklen flyttes. Det er dog også sandsynligt at det er noget værre vås, når man tager den generelle kvalitet samt skribentens noget tvivlsommme andre tilføjelser til Wikipedia i betragtning. Hvis der ikke er nogen som kan redde denne artikel, så burde den slettes. --Maitch 12. dec 2005 kl. 14:09 (CET)

Ud fra denne side kunne jeg med hjælp fra Bruger:Njalle finde den korrekte måde at stave navnet på. Derfor er artiklen nu blevet flyttet til Wadih El Safi. --Maitch 13. dec 2005 kl. 00:37 (CET)

Korrekt og korrekt - "El" er en artikel og bør skrives el-; altså Wadih el-Safi. --Palnatoke 13. dec 2005 kl. 00:43 (CET)
Ja; dog assimilerer el- til et føgende S, og det ville derfor stemme med transliterationspraksis om man skrev Wadih es-Safi. (Vi skriver jo f.eks. Dar es-Salaam.) -- Sebastjan 13. dec. 2005 kl. 12:35 (CET)

Nu har jeg ikke forstand på translitteration, så i må flytte den hen hvor i mener det er korrekt. "Wadih El Safi" er vel den engelske translitteration. --Maitch 13. dec 2005 kl. 18:52 (CET)

Tilbage til siden »Wadih El Safi«.