Kategoridiskussion:Forstæder til København

Denne kategori er uklart defineret. --Palnatoke 10. feb 2008, 14:01 (CET)

Forstæder til København er de områder der indgår i Hovedstadsområdet og som derfor ikke er "selvstændige" byer. Se begrebet forstad. --Hubertus 10. feb 2008, 14:06 (CET)
Definitionen af denne kategori passer ikke geografisk sammen med at kategorien er placeret som underkategori til Kategori:Byer i Region Hovedstaden, fordi ikke alle kommuner i Hovedstadsområdet ligger i Region Hovedstaden. Ifølge definitionen hører byen/forstaden Greve til i denne kategori, fordi Greve Kommune ligger i Hovedstadsområdet, men Greve Kommune tilhører Region Sjælland (og ikke Region Hovedstaden) og kan derfor ikke ligge i en underkategori til Kategori:Byer i Region Hovedstaden. --Henrik Hansen 10. feb 2008, 18:13 (CET)
Det er sandt at Greve Strand er en forstad udenfor Region Hovedstaden. Derfor er det fint (som du hermed har gjort) at oprette "Bydele og forstæder" ved siden af "Byer i Region Hovedstaden" i Forstæder til København. -:) venlig hilsen --Hubertus 10. feb 2008, 18:32 (CET)
Nej - kategorisystemet består af kasser i kasser, og hvis ikke alle artikler i Kategori:Forstæder til København (og dens eventuelle underkategorier) også hører til i Kategori:Byer i Region Hovedstaden, skal denne kategori ikke have Kategori:Byer i Region Hovedstaden som overkategori. --Palnatoke 10. feb 2008, 20:46 (CET)
Tilbage til siden »Forstæder til København«.